Αποθέματα Προϊόντων

Λόγω του ότι η εταιρεία μας έχει και φυσικό κατάστημα, σε περιόδους αυξημένης κίνησης μπορεί να υπάρχει διαθεσιμότητα σε ένα προϊόν, αλλά να μην προλάβει ο υπεύθυνος να κάνει την περισυλλογή με αποτέλεσμα να εξαντληθεί το προϊόν.

Σε τέτοια περίπτωση και αφού σας καλέσουμε στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει, μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω ενέργειες:

1)Αλλαγή της παραγγελίας σας: Επιλέγετε ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και πληρώνετε την διαφορά.

2)Ακύρωση παραγγελίας: Αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας.

 

Κόστος αποστολών

Όλες οι αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ

Η εταιρία courier που χρησιμοποιήθηκε, τα τηλέφωνα της καθώς και την ταυτότητα voucher του δέματος σας ώστε να κάνετε tracking της αποστολής σας, θα σας αποσταλούν στο email.

 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

1) Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

2) Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα).

3) Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων , σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της . Για παράδειγμα όταν τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή:

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον courier που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.

• Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Με κατάθεση σε τράπεζα

Μετά την κατάθεση χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς :

  1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR9601719130006913148471689

παρακαλούμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω μέσω email στο info@joykidsfashion.gr ή να μας ενημερώσετε για  την τράπεζα κατάθεσης ώστε να γίνει η επιβεβαίωση.

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: JOY KIDS FASHION E.E.)

Απόρρητο Συναλλαγών

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος/χρήστη του www.joykidsfashion.gr είναι άκρως εμπιστευτική και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Στοιχεία πελατών και των συναλλαγών τους δεν αποκαλύπτονται από την εταιρεία μας  παρά μόνο μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση ή κατόπιν δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης δημοσίας αρχής.
Ακόμη και στην περίπτωση που η εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους.
Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους.

Καλάθι

loader
Top